Bioeconomie.ro

În natură, nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă.

Proiectul 1 – BIOECONOMIE.RO

Leave a comment


tree0logo

 PROIECTUL 1 – BIOECONOMIE.RO (2014-2015)

stick2

Proiect al Asociatiei “Tinerii pentru Dezvoltare Bioeconomica

Promovarea conceptului de bioeconomie si informarea populatiei asupra importantei crearii unei economii sanatoase ce se bazeaza pe productie si nu pe consum, iar daca aceasta productie este si biologica putem spune ca suntem pe calea cea buna. Alegand aceasta varianta alegem de fapt o viata sanatoasa pentru noi dar si pentru ecosistem.

Aprofundand domeniul bioeconomiei si intelegand importanta acesteia am dorit sa o facem cunoscuta publicului larg. Bineinteles la inceput am abordat lista de prieteni si apropiati care erau deschisi catre domeniul agriculturii, sau interesati de o viata sanatoasa, de o dezvoltare durabila. Totusi am inteles, si cand spun am inteles, ma refer la membrii fondatori (caci la inceput am fost doar 3), ca nu vom avansa prea mult in acest ritm.

Cercetand internetul am aflat ca in materie de Bioeconomie suntem pionieri deoarece disciplina nu prea a fost abordata nici la nivel European, cartile pe acest domeniu nu sunt prea multe, prin urmare am decis sa cream un sit in Romania in care sa promovam conceptele bioeconomiei si sa informam publicul interesat de eventualele noutati, descoperiri sau inventii  in domeniu. Totusi nu mica ne-a fost mirarea in momentul in care am observant ca domeniul www.bioeconomie.ro era liber si putea fi achizitionat. Am considerat acesta ca fiind un semn si in acel moment putem spune s-a nascut primul proiect al asociatiei.

Cu un buget redus si cu ajutorul membrilor cunoscatori de web design si seo am reusit sa punem pe picioare acest sit care, speram noi, sa conduca pe cei interesati spre drumul bioeconomiei. Am ales ca perioada de desfasurare a proiectului 2 ani pentru a putea vedea, la sfarsitul anului 2015 evolutia acestuia si eventualele interventii necesare in anii ce urmeaza pentru a eficientiza impactul acestuia asupra publicului larg.

IMG-20131217-00691

 

Statistici 2014-2015 – Update : 01 Oct 2015

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s