Bioeconomie.ro

În natură, nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă.

Proiectul 2 – Bioeconomie pentru viitor

Leave a comment


PROIECTUL 2 BIOECONOMIE PENTRU VIITOR

Un proiect de centralizare date (2014-2015)

Fisa de inscriere

Fisa de inscriere

Dupa cum va spuneam in proiectul nr. 1, la inceput am fost doar trei dar in primele zile in care s-au facut inscrieri numarul membrilor s-a triplet iar in scurt timp, am ajuns la 30 iar numarul creste in fiecare zi, pentru ca spre deosebire de ce ar fi tentati unii sau altii sa creada, tinerii din Romania chiar doresc sa se implice(si o si fac) in activitati productive, sociale, etc. Chiar daca multi dintre membri nici nu detin teren extravilan suprafata de care ar putea beneficia Asociatia, existand si membri cu suprafete mari de teren, depaseste 50 de hectare. Rezolvand, sa zicem asa, problema terenului, ar ramane in discutie doar finantarea pentru proiectele viitoare. Cum s-ar zice teren avem, iar finantare cautam, sau dezvoltam proiecte de auto finantare.Domeniul vast de activitate al membrilor asociatiei ne ajuta sa eficientizam folosirea resurselor monetare, astfel incat aceste resurse sa fie directionate spre indeplinirea proiectelor si nu spre consum, sau servicii.

Informativ prezentam mai jos, domeniul de studiu al membrilor precizand ca facem o scurta enumerare si nu vom prezenta informatiile in intregime.

Domeniul sau Specializare: Agricultura, Horticultura, Apicultura, Controlul si Expertiza Alimentelor, Distributie, Transport, Educatie, Medicina, Securitate, Legal (Drept), Comunicare, Marketing International, Consctructii Civile, etc. In timpul sedintelor Adunarii Generale din acest proiect se propun alte proiecte si se analizeaza acestea pentru a mari eficienta rezultatelor si a remedia eventualele probleme intampinate.

1

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s