Bioeconomie.ro

În natură, nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă.

Bioeconomia vobeste olandeza: A inceput in Amsterdam The World Bio Markets

Leave a comment


wpid-cimg0914

Amsterdam

In 2 Martie a început în Amsterdam a 10-a editie anuala World Bio Markets, un eveniment care va avea in centrul atentie 3 teme principale: biocombustibili, produse chimice, biologice si alimentare cu materie primă, securitate si selecsie.
Conferinsa atrage unii dintre cele mai mari jucători si lideri de opinie din industria, inclusiv Boeing, Airbus, DSM, UPM, BP, Shell, IKEA, Coca-Cola si multe altele. În plus, fasă de volatilitatea presului petrolului, din acest an evenimentul World Bio Market va evidensia punctele critice din industria pietei.

Evenimentul va debuta cu o analiză a lui Bertholt Leeftink, Director General pentru Intreprinderi si Inovare la Ministerul Afacerilor Economice, Olanda. El va evidentia rolul sectorului bio in domeniul unei exploatari economice puternică si durabilă.

Dupa aproape trei ani DSM a subliniat posibilitatea unei bio-economii pentru industria chimică olandeză. Feike Sijbesma, CEO la DSM, va scoate in evidenta cat de departe a ajuns această industrie si cât de mult mai trebuie să meargă. Ca un arhitect cheie al viziunii originale bioeconomice, el va jucat un rol esential în stabilirea producsiei comerciale de biocombustibili celulozici; cum intensionează să continue să se bazeze pe aceste fundasii pentru a ne duce intr-o era bio-regenerabila.

Pionierii industriei se vor aduna pentru a crea o singură voce care sa prezinte modul în care această industrie inovatoare poate asigura viitorul. Vor participa Robert Conrado, Director de inginerie la LanzaTech, Mike Knauf, CEO al Rivertop Renewables, Juan Carlos Bueno, Global Executive Vice President la Stora Enso Biomaterials si Antoine Amory, Corporate Industrial Biotechnology Manager la Solvay.

Discusia va continua cu un grup de lideri in bio-industrie care vor dezbate si analiza complexitatea politicii combustibilului si comersul cu strategii pentru a proiecta un plan de post-2020, care sa faca fata instabilitatii politice. Vor participa Julie Girling, deputat în Parlamentul European, John Cooper, director de strategie biocombustibila la BP, Willemijn Vander Werf, Director Global Sustainability la LanzaTech si Tim Brummels, CEO la Canergy.

sursa: ilbioeconomista.com

Leave a comment